Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
39 berichten.
Rien van Dieren Rien van Dieren schreef op 11 november 2018 om 13:22:
Dag Willie, Je weet iedereen knap jaloers te maken met je verhalen en foto's. Ga zo door!!
Alice en Hein Punt Alice en Hein Punt schreef op 16 oktober 2018 om 11:03:
Als vorige eigenaren van de Atropos volgen we uw belevenissen met veel interesse. Wat een avontuur. We wensen u veel zeilplezier op uw lange reis.
Manon Rosendaal (Vlutters) Manon Rosendaal (Vlutters) schreef op 14 oktober 2018 om 14:04:
Ha Wil, Met al die stormen op zee hoop ik van harte dat jij je in veilig vaarwater bevindt. Liefs van je nicht!
Jim Jim schreef op 25 september 2018 om 09:32:
Mooi verslag van onze prachtige zeiltocht. Belangrijk te vermelden dat het huren van een auto niet zozeer was vanwege het gemak om boodschappen te doen, maar vooral om het enige bedrijf te bezoeken dat gasflessen wil en kan bijvullen. Die zitten te ver om te bereiken met openbaar vervoer, bovendien mag je helemaal niet met een gasfles in de bus of taxi, en dus ook niet in een gehuurde auto. De gasfles paste gelukkig precies in Willie's grote zwarte waterdichte tas, waarmee we de fles onopvallend toch vervoerd hebben. "Het bedrijf" dat de gasfles kon vullen was een vervallen autogarage met één pomp, namenlijk met gas. En, niet onbelangrijk, alle mogelijke tussenstukken die passen op alle mogelijke gasflessen. Drie minuten werk, maar een [prettig idee dat je met volle gasfles straks de grote oversteek kan maken. Goede reis!
Jayant Jayant schreef op 15 september 2018 om 21:45:
Hi Willie, ik heb je zeilblog met heel veel plezier gelezen!! Wat een fantastisch en dapper avontuur. Nog een behouden vaart! Spreek je gauw weer.
wendy wendy schreef op 26 augustus 2018 om 10:27:
Hallo zoon Hier een klein berichtje van je moeder. Gaat alles goed het gaat hier prima. Ik heb genoten van de leuke foto's en filmpje. groetjes je moeder en wendy
Rien van Dieren Rien van Dieren schreef op 25 augustus 2018 om 20:43:
Dag Willie, Dit is andere koek dan Don Bosco. Hopelijk ontleen je er ten minste net zoveel plezier aan. Alle goeds
Sasja Albersen Sasja Albersen schreef op 24 augustus 2018 om 13:50:
Leuk om over je ervaringen te lezen Willie. Geniet ervan. Wat een prachtige route en mooie plaatjes! En vooral al die types die je hier en daar tegenkomt. Ik kijk uit naar de volgende verslagen. Goede vaart! Sas
Floris Foet Floris Foet uit Bloemendaal schreef op 18 augustus 2018 om 16:24:
Hey Willie, Ik heb zojuist je laatste verhaal gelezen. Wat een mooie reis tot nu toe, ik genoot ook van de humor in het verhaal en de mooie foto's. Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal en wens je heel veel plezier!
Janneke Voltman Janneke Voltman schreef op 12 augustus 2018 om 19:16:
Hoi Willie, met hulp van Jessica heb ik je blog gevonden. Leuk om met je mee te lezen/reizen! Wat mij betreft mag je snel weer een nieuw bericht posten (hint hint). Je wacht toch zeker niet op mijn commando? Behouden vaart!
Herman Boersen Herman Boersen uit Maarssen schreef op 27 juli 2018 om 12:38:
Hi Willie, Over het weer heb je niet te klagen . Succes met de tocht naar Spanje. Henk en ik hebben inmiddels de tickets binnen dus we zien je volgend jaar op Saba!
Ali Ambergen Ali Ambergen uit nederland schreef op 2 juli 2018 om 11:30:
Hallo Willie Gaat het goed heb je nog last gehad van de storm. Het is hier erg mooi weer en ik geniet heerlijk van de zon. groetjes van je mams
Sasja Albersen Sasja Albersen uit Wassenaar schreef op 2 juli 2018 om 10:18:
Hoi Willie, was heel erg leuk om zaterdag de Atropos te zien en je uit te zwaaien. Behouden vaart. Wat een avontuur!
David Klusener David Klusener uit Delft schreef op 27 juni 2018 om 11:42:
Ha Willie. Alvast heel veel plezier gewenst de eerste maanden en tot in Kaapverdië! Groet, David
Gijze Gijze uit Hilversum schreef op 5 mei 2018 om 16:26:
Aye, aye, Captain Wil! Wens je een machtige trip met de mooiste ontdekkingen en inspiratie. Ik proost volop op het feit dat je je lenspomp maar niet hoeft te gebruiken!! 30 juni wordt vast en zeker een super gezellige palaver. Behouden vaart en zie heel graag je world press foto's op de pp polarsteps of zo.
Jeroen Berlage Jeroen Berlage uit Amsterdam schreef op 12 januari 2018 om 22:14:
Veel plezier bij de voorbereiding Willie; ik zwaai je t.z.t. graag uit en als het even kan stap ik nog een stukje op. Groet, Jeroen
Claes van Deutekom Claes van Deutekom uit Arnhem schreef op 3 januari 2018 om 14:50:
Hoi Willie, ik hoorde via Daniel (de Haan) van jouw ambitieuze plannen, echt geweldig, ik ben zeer jaloers! Ik moet zeggen dat het voor mij en mijn partner ook een droom is om zo'n tocht te maken maar dat we het vooralsnog even bij Zeeland en Noordzee houden (wie weet op korte termijn eens naar Engeland). Heel veel plezier en als je eens verlegen zit om extra handjes dan weet je me hopelijk te vinden. Groet, je oud collega Claes.
Jurgen Jurgen uit Rotterdam schreef op 27 oktober 2017 om 21:53:
Hi Wilie, Leuke site! Wij, Anouschka, Yara(8) en Linde6) zijn ook van plan volgend jaar een rondje Carieb te doen. Kom je ook naar de (toerzeilers) vertrekkersdag op 11/11? Tot ziens, Jurgen
Shirlana Shirlana uit Haarlem schreef op 8 oktober 2017 om 21:43:
Siets! Ik meld me aan voor een weekje in september 😉